Green Wedding

Beauty tipp - biorezonanciával a tökéletes bőrért!

2016. május 29. - Gyógy Cseppke


Sok emlék megmarad bennünk az esküvőkről, amelyeken résztveszünk életünk során. Jó esküvőknél meg százszorosan igaz ez a kijelentés. De az emlékek közül is a legmaradandóbbak egyike: a menyasszony szépsége. A tökéletes smink csak akkor igazán tökéletes, ha előtte a bőr megkapta a kellő löketet és sikerült újra vitaminokkal és tápanyagokkal telivé varázsolni.
Sokféleképpen lehet felkészíteni a külsőnket a nagy nap előtt, de az elmúlt években lehetőségem volt profi szalonokat is tesztelni a menyasszonyaimnak köszönhetően. 

bride.jpg

Az egyik leghatásosabb kezelés kétségkívül a Harangvölgyi Institute szalonjaiban található, legalábbis szerintem. Anna esküvőjét én szervezhettem anno, és akkor ismertem meg elképesztő újításait a bőrápolás területén. Van például egy találmánya, egy biorezonanciával műkődő bőrápoló "gép", ami valójában nem is gép, hiszen külső áramforrás nélkül működik. Ezzel és különleges masszírozó mozdulatokkal érik el a bőr állagának, feszességének és hidratáltságának, valamint öngyógyító készségének javulását. Anna gondolatait küldöm most nektek, hatékony bőrápolási tanácsok menyasszonyoknak, a Harangvölgyi Institute metodikája alapján.

kja_20140628_059-3428673324-o.jpg

Egy esküvő előtt, talán valamiért a végleges elköteleződés pszichológiájának köszönhetően, de rendet szeretnének tenni a menyasszonyok maguk körül, kívül-belül.  A természetben is, ahogyan az embernél is, minden újjászületési folyamatot megelőz egy markáns búcsúzás a régitől, a szükségtelentől, attól, amit magunk mögött kell hagynunk ahhoz, hogy az újnak helyet tudjunk csinálni.Elbúcsúzunk a régi életünktől és kimondva is belevágunk egy új szakaszába az életünknek. 

kepernyofoto_2016-05-29_22_08_53.png

Tipikus jelenség, hogy a menyasszonyok bőre ebben az időszakban gyakran gyulladásos állapottal reagál a kívül-belül bekövetkező változásokra. Ezt az állapotot "stresszes-bőrgyulladásnak" nevezik a kozmetikusok és bőrgyógyászok.  Szerencsére a kozmetikai iparban is folyamatos megújulás zajlódik és ezért az elmúlt évek bőrápolási trendjei kezdik maguk mögött azt a régi “hiedelmet”, miszerint a gyuladt bőrt csak fájdalmasan, gőzöléssel, vagyis klasszikus tisztítással lehet csak helyreállítani. A Harangvölgyi Institute fejlesztései és technológiai újításai is ezzel a hozzáállással segítik a bőrmegújulás legfontosabb lépéseit. 

1. Tisztítás + Méregtelenítés

A bőr és a pórusok tisztántartása létfontosságú a bőrlégzés és a bőr megújulása szempontjából. Itt kezdődik minden, enélkül hiába bármilyen hatóanyag, bármilyen kezelés, bármilyen kozmetikai és bőrgyógyászati eljárás, tartós eredményt nem lehetséges elérni, mert az eltömődött, hámló, száraz bőrfelület, vagy esetleg a gyulladt bőrfelszín nem képes arra, hogy felvegye és a megfelelő mélységekbe jutassa el az alkalmazott hatóanyagokat.  

Honnan tudjuk, hogy eljött az idő a bőrünk méregtelenítésére?

- csak kenegetjük, kenegetjük a bőrt, mégis elmarad az áttörő bőrmegújulás

- fakó, szürke, élettelen az arcbőr színe

- érzékeny, pirosodik, gyakran kipattogzik az arcbőr

  - a szemkörnyék ápolótól kipirosodik, könnyezik a szem

- mintha állandóan szomjas lenne a bőr, nem érezni a hidratált állapotot

 - kiegyensúlyozatlan faggyútermelés

 - apró grízek, mitesszerek megjelenésre a T-vonalban és az arc két oldalán

Ha ezek közül a tünetek közül bármelyik is jellemző ránk, akkor érdemes hallgatani a bőr hívó szavára. A nagy bőrtisztítás kezeléseket valójában időszaktól és nemtől függetlenül javasoljuk férfiaknak és nőknek egyaránt. Legjobb a rendszeres, legalább 2 havonta végzett bőrtíisztatás, de akik ilyen gyakorisággal nem tisztítják, azoknak találták ki 3 alkalmas kúrájukat, mely hatékonyan, innovatív módon és fájdalom nélkül tisztítja és méregteleníti a bőrt.   

hv_magiqskin.JPG

Itt jön képbe Anna találmánya, egy különleges bőrápoló gép, mely áram nélkül,  kifejezetten méregtelenítésre fejlesztett, saját márkás krémcsaládjukkal fájdalommentessé teszi az arctisztítást. A HV MAGIQSKIN biorezonanciás kozmetikai géppel végzett kezelések során egy speciális hidrogéllel puhítják fel a bőrt és gőzölés, forró és szárító levegő nélkül nyitják meg a pórusokat és a mitesszereket.  A kezelés annyira hatásos, hogy szinte “kipattanak” a bőrből a feleslegessé vált faggyúdarabok, így nem szükséges erőteljes nyomást és ezzel felesleges hegesedést okozni a bőrnek. Szinte hihetetelen, de érdemes kipróbálni, mert a kezelés után gyönyörű a bőr, nyugodtan lehet egyből egyéb programot szervezni. Napokig tartó gyulladásos  állapottal ennél a tisztítóeljárásnál nem kell számolni. Ezért is annyira ideális menyasszonyoknak a felkészülés bármely szakaszában.

A  kezelés során használt kozmetikumok illatanyag és tartósítószer mentesek, ezért kifejezetten ajánljott érzékeny bőrűek számára is. 

 kepernyofoto_2016-05-29_22_13_45.png

Röviden összefoglalva: Harangvölgyi Anna Menyasszonyi csomagja három tényezőre fókuszál a legszebb bőr eléréséhez:

  1.  kíméletes és fájdalommentes bőrtisztítás,
  2. méregtelenítés
  3.  táplálás/energetizálás. 

Green Wedding menyasszonyoknak különösen javasolt, mert külső áram és mesterséges eljárások helyett a bőr saját regenerációs készségét erősíti, biorezonanciával!

fotók: pinterest, pinewoodweddings.com, harangvolgyi.hu 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greenwedding.blog.hu/api/trackback/id/tr428756948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása