Green Wedding

8 ötlet, amivel esküvői trendszetter lehetsz

2016. február 24. - Gyógy Cseppke

Íme a gyűjtés, ami pontról pontra bemutatja a legújabb ötleteket, amelyek inspiráló újdonságként kísérhetnek el az útján bármilyen menyasszonyt, aki a közeljövőben tervezi az esküvőjét. Vagy legalábbis ebben az évben. Ezekkel az apró csavarokkal a legújabb trendeket csempészhetitek bele az esküvőtökbe, már amelyikkel tudtok azonosulni éppen.

1. Hagyományos esküvői torták helyett cupcake, popcake, emeletes dekorációk, sütiszigetek

2016-ban, aki igazán követni akarja a divatot, az éppen diktálja is popcake, cupcake, naked cake és egyéb nyalánkságok segítségével. Ha pedig torta, akkorelsősorban a meztelen torta jöhet szóba, de minimum az emeletes sajttorták vagy almás piték borzolják fel legjobban a kedélyeket. Természetesen a hagyományos esküvői torta sohasem fog kimenni a divatból, eleganciájuk örökérvényű minden esküvőn.

kepernyofoto_2016-02-24_21_53_44.png

kepernyofoto_2016-02-24_21_50_22.png

wedding-dessert-bar-ideas-this-love-of-yours.jpg

2.Koszorúslányok metálban

2016. a fémes, ezüstös színvilágban pompázó koszorúslány amazonok éve. Nem is koszsorúslány, inkább valamiféle ezüstöt látomás a "koszorúslények" világából. Elegáns, gyönyörű, kicsit távolságtartó, de minden ízében tökéletes választás az idei évre. Éljen a Metál!

a-winter-wedding-thats-totally-san-francisco07-white-peony-bouquet.jpg

3. Instagram világ

Ma már mindenki az Instagrammon lóg, ez egy esküvő során sem lehet másként, nincs is menő eküvő megbuherált insta képek nélkül. Ebben mindenki megélheti a közösségi média valóság másik oldalát, a kreatív esküvői őrültségek képi formájában történő megragadását. 

star-wars-wedding-photo-630.jpg

4. Élő zene

Lassan újra stabil résztvevővé válik az élő zene, miközben a DJ-jelenlét is tartja magát, mint ügyeletes hangulatfelelős. Az igazi, minőségi élő zene az igazán trendkövető,  semmiképpen sem a hagyományos "szintipop". Ez azt jelenti, hogy élő zene leginkább tribute jelleggel: ez az igazán trendszetter választás a násznép megtáncoltatatására.

14eclectic-fall-wedding-charlotte-north-carolina-corbin-gurkin-band.jpg

5. Álllófogadás hangulat, hidegtál szigetek

Állófogadás hangulat egy teljes estén át. Rendben van, hogy van egy közös evés-ivás, de mi lenne, ha ezt élményt  egyetlen, hosszan tartó folyamattá és dínom-dánom hangulattá varázsolnánk? Pástétomok, friss gyümölcsök idény szerint, lekvárok, kencék, esküvői tapasok. 

wedding-food-bar-ideas-brklyn-view-photography-700.jpg

6. Hangsúly az intimitáson

Személyes történetek, filmek, együtt a párról, intim hangulat és szerethetőség, az egész olyan, mint egy titkos beszélgetés,  legalább 100 fővel. Az egésznek egyetlen titka van, az intim hangulatot megteremtő dekoráció.

04-intimate-nyc-wedding-nic-dave-readyluck.jpg

7. Hattyúk násza

Az idei trend legkülönlegesebb és legvárva vártabb eleme. a toll. Tollal borított esküvői ruhák, minden mennyiségben. A toll, a nász, a szerelem. Gyönyörűséges.

new_york_city_wedding_ideas.jpg

8. Oszd meg az élményt!

Esküvői kisfilmek a mennyegző legfantasztikusabb pillanatairól. Egy csokornyi filmes emlék, ami megosztható a közösségi felületeken. 2 perc életünk egyik legnagyobb igenjéről, vírusfilmként terjed majd a barátok között.

kepernyofoto_2016-02-24_21_46_45.png

f4690ac6-d9e9-494e-a507-68dbe76c2b17low.mp4

forrás: brides.com

A bejegyzés trackback címe:

https://greenwedding.blog.hu/api/trackback/id/tr948417126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása