Green Wedding

10 tipp, a varázslatos mennyegzői vacsora hangulatának megteremtéséhez

2016. február 05. - Gyógy Cseppke

Talán mondanom sem kell, hogy a mennyegzői vacsora a boldogító igen kimondása utáni második legfontosabb része életünk nagy eseményének. A násznép kiszolgálása ilyen szempontból döntő megmérettetés is lehet, ha itt sikerül, akkor végleg elkápráztattuk őket és ey életre elevenen fog élni bennük az esküvői emlékek. A legjobb elvarázsolni őket egy csodálatos, szemet gyönyörködtető hangulattal, mely bensőséges kifejeződése lehet a pár egymáshoz tartozásának. Ennek a hangulatnak az átélésében nyújthat segítséget a következő válogatás, ami a jelenlegi trendeknek megfelelő dekorációs tippekel szeretne inspirációt nyújtani a nagy nap tervezőinek...

1. SZÉKSZOKNYA

Ha nem szeretnétek drámai, késő középkor hangulatát idéző királyi étkezést szervezni a mennyegzői vacsora helyett, akkor vagy felejtsétek el a székszoknyát, vagy olyat válasszatok, ami illik a mostani, letisztult trendekhez. Mondjuk különböző típusú székekhez ültesd a vendégeket, vagy csipke domináljon szatén székszoknya helyett. 

rustic-ranch-wedding-inspiration-reception-decor-tablescape_original.jpeg

http-www_southboundbride_comdownton-abbey-wedding-inspiration.jpg

2. VILÁGÍTÁS

A jól megválasztott világítás abszolút megalapozza az esküvői bulizás hangulatát. Ihletet adó esti fények könnyedén feldobják a vacsora hangulatát.

http-www_studioimpressions_com.jpg 

3. KÍNAI PORCELÁN

Lenyűgöző szabadtéri környezetben csodálatosan mutatnak a díszes, vintage porcelán tányérok. Keressetek hozzá egy szép futót, néhány harsogóan élénk virágot és friss gyümölcsöt.

http-www_weddingomania_compicturesawesome-colorful-wedding-table-settings-29.jpg 

4.GYERTYÁK

Talán nincs is intimebb és egyszerűbb módja annak, hogy bensőségessé varázsoljuk az este hangulatát. 

 http-www_stylemepretty_comgallerypicture22432.jpg

5. APRÓ RÉSZLETEK

Egy hosszú, szórakoztató és mégis meghitt,közös vacsorához csupa apró részletből áll össze minden. Valójában a dekoráció egyik legfontosabb feladata itt az lenne, hogy megmutassuk a vendégeknek, mennyit gondoltunk rájuk, amíg készültünk az esküvőre. 

http-www_rusticfolkweddings_com20140102rustic-spanish-wedding-inspiration.jpg

 

6. FRISS GYÜMÖLCS ÉS SAJT

Készítsünk elő tálalókat csábító sajtokkal, gyümölcsökkel,hideg előétellel, friss kenyér és egy üveg borral. Senki sem fog ellenálni nekik.

http-halforangephotography_com.jpg

7. RUSZTIKUS HANGULAT

A provance-i kertek hangulatát leírni sem lehetséges. Minden eszközt, ami ezt a hangulatot megragadhatja, a rusztikusság címkéjével ruháztam fel.

http-www_kristynhogan_com.jpg 

8. ZÖLD DEKOR

Találjatok ki felületeket, ahol szőlőt, borostyánt, lugasos kertekre emlékeztető dekorációkat valósíthattok meg.

http-www_lisapoggi_com.jpg 

9. FA ASZTALOK

Szabadba kitett asztalok, farm hangulatot életre keltő dekoráció, gyertyákkal, cserép virágokkal, friss fűszernövényekkel, ízlses kombináció lehet bármilyen szabadban tervezett esküvői lakomához.   

rustic-vintage-california-wedding-long-table.jpg
http-greenweddingshoes_commixology-bachelorette-party-inspiration.jpg

10. CSALÁDIAS HANGULAT

Egy asztalnál sok-sok ember, ez ennek a lényege. Tegyetek ki hosszú padokat, érezzétek, hogy egy nagy család vagytok.

 

fs16_mini.jpg

 

forrás: http://www.intimateweddings.com

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greenwedding.blog.hu/api/trackback/id/tr438361752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása